“VAN ALLES EEN BEETJE”

testHoi, welkom op m’n blog! Ik ben een (op mijn ochtendhumeur na) vrolijke meid van 24 jaar met een passie voor schrijven en Vlaamse Gebarentaal. Die twee passies tracht ik te combineren op mijn blog “Mona Lena”. Verder houd ik (tot mijn grote ergernis) van al het dure fruit, lees ik graag Franse Romans en ben ik een curieuzeneuzemosterdpot. Mijn goedgelovigheid speelt me soms parten: mijn moeder wist me zo ooit wijs te maken dat de groene heuvel waarop we zaten de Teletubie-heuvel was en dat blinde vinken werkelijk blinde vinken waren. Vandaag de dag erger ik me aan het feit dat ik de werkelijke locatie van de Teletubie-heuvel nog steeds niet ken en dat mijn dove vriend soms te luid met de kastdeurtjes smijt.

Als ik mijn blog in één woord moet samenvatten, dan kies ik voor het woord ‘spontaan’. Ik post over wat ik voel en wat me op dat moment bezig houdt. Ik beperk me niet tot één thema omdat ik wil schrijven over wat ik maar wil. Alles wat ik schrijf, is daardoor ook met veel enthousiasme geschreven. Ik hoop dat iedereen dit ook merkt als ze mijn posts lezen!

Wil je iets vragen, heb je feedback of wil je me gewoon iets vertellen? Je kan me contacteren via lena.vaes@telenet.be!
Ondertekening

euroicoon Zie je dit icoontje bij een artikel? Dan gaat het om een advertioral of een gesponsord artikel. Dit beïnvloedt mijn mening over de dienst of het product niet: ik aanvaard een opdracht alleen als het past bij mijn blog en als ik er iets leuk van kan maken.